AuroraHut iglu sisältä

AuroraHut -iglu

Upea AuroraHut -iglu on uniikki majoitus keskellä Nuorgamin tuntureita. Iglussa nautit omasta rauhasta ja kauniista tunturi- ja Tenojoen rantamaisemista, nukut revontulten ja tähtitaivaan alla luonnon keskellä ja bongaat poroja iglun suurista ikkunoista. Kesällä voit ihailla Lapin yötöntä yötä ja syksyllä ihailla räiskyvää väriloistoa ympärilläsi. Iglun vieressä virtaa puro, jonka vesi on juomakelpoista, ja lähistöllä olevasta lammesta voit kalastaa. Tämän lähemmäs et aitoa ulkoilmaelämystä pääse.

AuroraHut -iglussa on pieni keittiö ja wc, suihkut ja sauna ovat saatavana erillisessä rakennuksessa. Vuodepaikkoja on 2:lle hengelle parisängyssä, ja lattialla on tilaa ylimääräiselle patjalle.

Tervetuloa ihastumaan!

”Ylellistä retkeilyä parhaimmillaan! Mökissä oli kaikki tarvittava ja mitä mukavin sänky. Aivan mökin vieressä on pieni joki, jossa voi peseytyä ja todella tuntea kauniin luonnon ympärillään. Omistajat olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita! Suosittelen lämpimästi, jos haluat kokea jotain mahtavaa <3″

– Päivi

”Tämä kohde oli Lapin turneemme upein kokemus. Näihin maisemiin ja luonnon rauhaan ei kyllästy koskaan. Tänne jäisi pitempäänkin, mutta kotia kohti on lähdettävä. Ehkä joskus palaamme. Kiitos tästä elämyksestä!”

– Johanna ja Matti Tyrnävältä

”Sijainti oli mainio, vieressä puro, jossa voi pulahtaa ja upeat maisemat, joita saimme tutkia omassa rauhassa. Myös autolle oli sopivan matkan päässä parkkipaikka, joten saapuminen iglulle oli helppoa. Iglu oli hyvin varusteltu ja ruokien valmistaminen sujui ongelmitta!”

– Iina

”Upea vaihtoehto, jos etsii ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa. Yksityisyyttä on enemmän kuin ”lasi-igluissa”. Viestintä toimi mahtavasti ja isäntäväki oli erittäin auttavaista. Meitä kelit eivät suosineet, mutta jos sää on hieno, kokemus on varmasti henkeäsalpaava yöllä!”

– Christian

”Vietimme 30-vuotishääpäivää täällä uniikissa iglussa keskellä upeita maisemia! Saimme nukahtaa keskiyön auringon loisteeseen. Paljon kiitoksia ystävälliselle isäntäparille hienosta palvelusta. <3 Nyt on hyvä jatkaa Norjan puolelle.

– Pirkko ja Esa Rovaniemeltä